آخرین خبر در مورد اصلاحیه قانون شهروندی کانادا

آخرین خبر در مورد اصلاحیه قانون شهروندی کانادا

بر اساس اخبار رسیده از پارلمان کانادا، در تاریخ ۲۱ مارس ۲۰۱۶ لایحهٔ C-6 (که اصلاحیه قانون جنجال بر انگیزه C-24 دولت قبلی محافظه کار کانادا است) در اولین دور به تصویب اکثرّیت آرا رسید. این لایحه بعد از تصویب نهایی یا Royal Assent تبدیل به قانون خواهد شد.

بر اساس قوانین جدید مهاجرین مقیم کانادا در صورتی که دارای این شرایط باشند میتوانند برای درخواست شهروندی اقدام کنند:
- اقامت حداقل ۱۰۹۵ روز (دقیقا ۳ سال) در ۵ سال گذشته
- بدون الزام بر اقامت در کانادا به مدت حداقل شش ماه در هر سال
- نوشتن امتحان شهروندی برای کسانی که بین ۱۸ تا ۵۴ سال سن دارند (در قانون قبلی متقاضیانی که بین ۱۴ تا ۶۴ سال بودند بایستی امتحان شهروندی میدادند)
- احتساب زمان زندگی در کانادا برای افراد غیر مقیم مانند دانشجویان و یا افرادی که از طریق ویزای کار در کانادا زندگی می کنند. به این ترتیب که به ازای هر روز زندگی در کانادا، نصف روز در زمان اقدام برای شهروندی و تا حداکثر ۱ سال میتوانند در پرونده خود روزهای اقامت کسب کنند. برای مثال فردی که ۷٣۰ روز در کانادا مشغول به تحصیل بوده است در زمان اقدام برای شهروندی به اندازه ٣۶۵ روز میتواند در پرونده شهروندی اعلام اقامت فیزیکی در کانادا کند و زودتر شهروند کانادا شود.

حساب کاربری

با حساب کاربری وارد شود

آماده اقدام هستید؟

کافیست با یکی از کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید

کلیک کنید

ارتباط با ما

10255 Yonge St, Unit 207

RichmondHill, Ontario

L4C 3B2, Canada

 001.905.370.0160

تهران - سید خندان - خ خیرمندی -پلاک 33 واحد 5 

 2287.8271

تلفن مستقیم به کانادا  
 8280.2168  از تهران
021.8280.2168   از موبایل
   
   
arshaweb.com