Tue Dec 11, 2018, 4:56 pm
 1  7813
نمایش 1 از 2 از 2 موضوع

با سلام و عرض خسته نباشید، در صورتیکه اینجانب بخواهم به عنوان دانشجوی دکتری برای فرصت مطالعاتی شش ماهه (انجام پژوهش در یکی از دانشگاههای کانادا) برای ویزا اقدام کنم ، در مرحله تکمیل فرم ها چه نوع ویزایی را باید انتخاب نمایم؟ (لازم به توضیح است که از طرف دانشگاه مقصد یک قرارداد کاری جهت انجام پژوهش به مدت شش ماه در اختیار من قرار گرفته است) با این قرارداد درخواست ویزای من کاری خواهد بود و یا دانشجویی؟ آیا برای انجام انگشت نگاری نیازی به مراجعه حضووری به آنکارا می باشد؟ اگر ممکن است در مورد مراحل ، نحوه اقدام و مدت زمان مورد نیاز نیز توضیح بفرمائید؟

بی نهایت ممنون از قبول زحمتتون

شاد و موفق باشید

1 0
Tue Jun 14, 2016, 2:13 pm

پست داک یک ویزای کار است نه ویزای تحصیلی.

شرایط ویزا در قرارداد مابین شما و ایشان ذکر شده است که بایستی دقیقا مطالعه و براساس آن عمل کنید. انگشت نگاری در ترکیه یا امارات باید انجام شود وکشور آن تفاوتی در پروسس ویزا نخواهد داشت.

اگر از نحوه انجام مطمئن نیستید برای شرایط قرارداد با دفتر پرسیس که ما انجام دهیم میتوانید از طریق تلفن یا ایمیل با ما تماس بگیرید.

18 0
Thu Apr 22, 2004, 12:25 pm
نمایش 1 از 2 از 2 موضوع

حساب کاربری

با حساب کاربری وارد شود

آماده اقدام هستید؟

کافیست با یکی از کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید

کلیک کنید

ارتباط با ما

10255 Yonge St, Unit 207

RichmondHill, Ontario

L4C 3B2, Canada

 001.905.370.0160

تهران - سید خندان - خ خیرمندی -پلاک 33 واحد 5 

 2287.8271

تلفن مستقیم به کانادا  
 8280.2168  از تهران
021.8280.2168   از موبایل
   
   
arshaweb.com