اسپانسر کردن همسر و یا شریک قانونی در داخل کانادا

شما همچنین میتوانید همسر و یا شریک قانونی خود را در داخل کانادا اسپانسر شوید چنانچه با هم در کانادا زندگی کرده اید. اکثر همسران و شرکا ی قانونی پس از اینکه برای پرونده اسپانسرشیپ خود اقدام کردند میتوانند در کانادا بمانند حتی اگر دارای مدرک قانونی اقامت نباشند. زمانیکه شخصی برای اسپانسر کردن همسر و یا شریک قانونی خود اقدام میکند حتما"" بایستی فرزندان وابسته را چه در داخل و چه در خارج از کانادا به پرونده اضافه کنند

شما میبایست روابط آشنایی خود و همسر را بصورت دقیق نوشته و همچنین برای وقایعی که به آشنایی و ازدواج شما منتهی شده است را با ارائه عکس توضیح دهید.

در حال حاضر (نوروز 1395) زمان ابتدا تا به انتها برای این نوع مهاجرت توسط دفتر ما 4 ماه میباشد.

حساب کاربری

با حساب کاربری وارد شود

آماده اقدام هستید؟

کافیست با یکی از کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید

کلیک کنید

ارتباط با ما

10255 Yonge St, Unit 207

RichmondHill, Ontario

L4C 3B2, Canada

 001.905.370.0160

تهران - سید خندان - خ خیرمندی -پلاک 33 واحد 5 

 2287.8271

تلفن مستقیم به کانادا  
 8280.2168  از تهران
021.8280.2168   از موبایل